VK prijzen voor de smart workspace dienst

Onderstaande prijzen gelden voor het Verenigd Koninkrijk, zijn per eenheid en exclusief BTW, overige heffingen of accijnzen. Onze servicevoorwaarden zijn van toepassing.

iotspot and app v1.png

1. iotspot Plug & Play (de basis)

iotspot Plug & Play bestaat uit één iotspot (hardware), onbeperkt gebruik van de App, Internet of Things verbinding, platformbeheer en support. 
Check onze activatie dienstverlening voor details over de in werking stelling van onze dienst. 

Jaarprijs:        £45,- per iotspot die geplaatst wordt

iotspot dashboard v1.png

2. Dashboard voor inzicht

iotspot Dashboard biedt online informatievoorziening over en inzicht in de bezettingsgraad van de werkomgeving waar iotspot Plug & Play actief is. 
Dashboard-widgets van iotspot features worden automatisch geactiveerd.

Jaarprijs:        £10,- per iotspot, die geactiveerd is.

iotspot and indoor maps v1.png

3. Kaartweergave van het kantoor

Deze feature maakt wisselen tussen de standaard 'Gridview' en Kaartweergave van het kantoor in de App mogelijk. Met behulp van Google Indoor Maps realiseren wij een interactieve plattegrond. 

Jaarprijs:        £ 15,- per iotspot vermits het kantoor(deel) dat met de kaart moet worden weergegeven volledig iotspot geactiveerd is.

Lobby availabililty dashboard v1.png

4. Receptie- en verdiepingsoverzichten

Gebruikers krijgen bij de receptie of op verdiepingen in een oogopslag te zien of en hoeveel werkplekken er waar beschikbaar zijn. Als er gebruik gemaakt wordt van Kaartweergave (feature 3) dan is het overzicht met een plattegrond. 

Jaarprijs:        £3,- per iotspot, die geactiveerd is.

iotspot google integration.png

5. Integratie met Google Calendar

Het synchroniseren van kamerreserveringen tussen iotspot en de agenda-applicatie van Google for Work wordt mogelijk met deze feature. 

Jaarprijs:        £5.000,- per kantoorlocatie / Google for Work account.
Configuratie: £5.000,- per Google for Work account.

iotspot microsoft integration.png

6. Integratie met Microsoft Outlook

Het synchroniseren van kamerreserveringen tussen iotspot en de agenda-applicatie van Microsoft Exchange of Microsoft 365 wordt mogelijk met deze feature. 

Jaarprijs:        £5.000,- per kantoorlocatie / Exchange server.
Configuratie: £5.000,- per Exchange server of Microsoft 365 account.

iotspot availability sensor v1.png

7. Smart desk monitoring

Deze service door middel van onze smart desk sensor maakt het mogelijk vast te stellen of een bureau bezet (een persoon zit aan het bureau) of benut (bureau is geclaimd en niet bezet) wordt. De informatie hieromtrent wordt weergegeven in de App en in het Dashboard (feature 2).

Jaarprijs:        £10,- per sensor.


Activatie dienstverlening

Om onze smart workspace dienst optimaal te laten functioneren, helpen wij graag bij de plaatsing en activatie. Wij vereisen USB stroomvoorziening bij de bureau's en werkruimten en afhankelijk van de situatie moet er rekening gehouden worden met extra inkoop van USB adaptors en of installatie-werkzaamheden.

a. Hardware activatie

Activatie van iotspot Plug & Play of de smart-sensor - plaatsing en configuratie in onze smart workspace dienst - voeren wij uit voor £15,- per hardware onderdeel.
Voor de iotspot is USB stroomvoorziening vereist binnen een afstand van 1,5 meter. De sensoren werken op batterij.

iotspot USB power v1.png

b. USB adaptor

De iotspot (hardware van feature 1) vereist USB stroomvoorziening. Wij gaan er vanuit dat deze stroomvoorziening aanwezig is. Indien USB adaptors gewenst zijn, zijn deze bij ons te bestellen voor £10,- per iotspot.

 

Refurbish borg

Om de milieudruk te beperken biedt iotspot haar smart workspace dienst aan op basis van bruikleen van de hardware componenten.
Daartoe vragen wij een refurbish borg van £50,- per iotspot en £35,- per smart-sensor.

Deze borg wordt terug gestort bij inleveren van gebruikte iotspots of smart-senors.