Een slim 2018 gewenst!

iotspot-een-slim-2018-gewenst_2.jpg

Een nieuw jaar, met nieuwe voornemens en een frisse blik op de toekomst. Hoe ziet u die toekomst voor u? Hoe ziet u de toekomst van uw kantoor? Wij hebben daar wel wat slimme ideeën over. Een tipje van de sluier? Voorruit dan; start met inzicht en kijk eens vaker in de achteruitkijkspiegel in plaats van alleen maar vooruit. 

Wat is wijsheid?

Wat dat inhoudt een slim nieuw jaar voor een slim kantoor? Een jaar waarin we starten vanuit inzicht en informatie. Het is immers allang mogelijk om 24 uur per dag real-time inzichtelijk te krijgen waar en wanneer, welke werkplekken beschikbaar zijn. Twijfel, deeltijd bezetting, overcapaciteit of ongepaste werkpleksamenstelling behoren daarmee tot het verleden. Een ruimer en bovendien gastvrijer kantoor tegen lagere kosten biedt toekomst; een slim 2018.  

Uitproberen in plaats van implementeren

Wat ook slim is? Uitproberen in plaats van implementeren. Waarom een duur en tijdrovend implementatieproject aanschaffen als je ook eerst kunt uitproberen; aan de hand van een slimme app? Kies je voor een implementatieproject dan staat die keuze direct vast. Of het nou bevalt of niet; je kunt niet meer terug. Kies je voor een slimme en laagdrempelige dienst, zoals iotspot, dan probeer je eerst eenvoudig uit. Je download de oplossing uit de appstore, laat plug & play in een handomdraai installeren en probeert de dienst uit. Bevalt het niet? Dan zit je nergens aan vast.  

Passé in 2018

Waar we in 2018 nou echt eens afscheid van moeten nemen? Van reactiviteit. Kijk eens in de achteruitkijkspiegel in plaats van enkel vooruit. Historische data bieden ons zo ontzettend veel nuttige informatie. Vind het wiel niet telkens opnieuw uit, reageer niet telkens op dat wat gebeurt, maar gebruik data uit het verleden. Dat biedt rust en zekerheid; dat biedt een slim 2018.