40% effectiever? Dat doe je zo.

40% effectiever-Dat-doe-je-zo.png

 

Er is geen luchtvaarmaatschappij die een vlucht bijna leeg naar een land zal laten vliegen. Ze kijken wel uit. Waarom zouden ze vliegen voor een handjevol passagiers terwijl de lege stoelen in feite gratis meevliegen? Het is volgens ons tijd dat ook jij deze slag maakt. Dat je er ook voor kiest om zo efficiënt mogelijk met je werkplekken om te gaan. Maar liefst 40% effectiever. Hoe je dat doet lees je hier.

De metafoor van het vliegtuig is ietwat overdreven, maar de essentie is volgens ons hetzelfde. Lege werkplekken kosten geld. En natuurlijk wil ook jij dat je je gebouwen op de meest ideale manier kunt managen zonder dat je daarvoor onnodige kosten moet maken.

Inzicht en zekerheid

De vorige keer vertelden we dat je je werplekken kunt reduceren wanneer je exact weet welke plekken nodig zijn en welke onnodig. Als je weet waar meer ruimte kan worden benut of waar die ruimte geschrapt kan worden. Oftewel: heb je inzicht? Dan kun je zekerheid bieden. Dan pas kun je je gebouwen effectief managen en bespaar je op je kosten. En die besparing kan flinke bedragen opleveren.

Maar we doen het al jaren zo. Waarom veranderen?

We draaien het liever om. Waarom niet? We weten dat er zoveel redenen zijn te bedenken waarom je de dingen doet zoals je ze doet. We kennen de mitsen en maren. De beperkingen en onmogelijkheden. Wij denken dat het tijd is om al die bezwaren van tafel te vegen en te kijken hoe je je werkplekbezetting een welverdiende boost kan geven.

Het begint met cijfers

We willen je uitdagen. Geef ons je cijfers, dan kunnen wij je laten zien waar jij 40% effectiever kunt zijn. Waar je vooruitstrevend kunt zijn. Waar je kansen liggen en je mogelijkheden. Want voor iedereen is een eigen route te volgen die past binnen de organisatie en bij de beoogde doelstellingen.

Kortom, het is tijd voor een discussie

Ben je Facility of Property Manager? En wil je weten hoe jij 40% effectiever kunt zijn en dus ook flink kunt besparen op je kosten? Kunnen we je uitdagen om de discussie met ons aan te gaan? We komen graag bij je langs, bekijken je cijfers en onderbouwen welke kansen jij per direct kunt benutten. Meer weten? Neem contact op met Martijn Kors voor het uitwerken van de businesscase.