De formule voor de ideale werkplekbezetting? Die bestaat.

IotSpot-werkplekbezetting.png

Hoe ziet dé ideale werkplekbezetting er in jouw ogen uit? Vergeet even alle randvoorwaarden en regels, zie je dan dit ideaal voor je? Kun je alle belemmerende en beperkende gedachtes aan de kant schuiven en de mogelijkheden helder zien? Of heb je daarbij wat hulp nodig. We vertellen je het graag. Stap 1 is kijken naar wat jij écht wilt.


Weg met beperkingen: denk in mogelijkheden

Mensen denken vaker in wat niét kan dan in wat wél kan. Niet voor niets dat de zogenoemde ja maar-mentaliteit in veel managementboeken onderuit wordt gehaald. Er is immers niets meer remmend dan jezelf in beperkingen laten denken dan de mogelijkheden zien. Natuurlijk, een organisatie is gebaat bij regels en afspraken. Maar waarom zou je die niet met nieuwe middelen op de kaart zetten?

Laten we het anders bekijken

Nu we een aantal jaar verder zijn, en flexwerken de voor- en nadelen heeft getoond, is het tijd om de organisatie van flexwerken onder de loep te leggen. Hoe kunnen we niet alleen vanuit faciliteiten redeneren, maar vooral kijken wat de medewerkers het beste van dienst zou kunnen zijn. Zij zijn immers de mensen die in een prettige en comfortabele werkomgeving beter werk verzetten. 

Wensen en kansen

Wat zijn hun wensen? Ken je die? Zodra je hun wensen weet, kun je je plan erop afstemmen. Kun je kijken waar de kansen liggen. Je kunt er zelfs steeds op inspelen. En dat hoef je niet alleen te doen, daar kunnen wij je bij helpen. Onze service stopt namelijk niet na het implementeren van de app. Nee, wij willen je Control Center zijn, waarmee jij als manager volledig in controle blijft. 

Download de iotspot app. Bekijk zelf hoe eenvoudig iotspot werkt: