Te mooi om waar te zijn?

iotspot-te-mooi-om-waar-te-zijn.jpg

Plug & Play te mooi om waar te zijn? Met één druk op de knop een slim kantoor, zonder tussenkomst van ICT, te mooi om waar te zijn? Nee. We leven in een nieuwe tijd. Een waarin eenvoud staat voor kwaliteit. Grote jongens spelen hier al slim op in. Zo ook een Philips met Philips Hue. En dat slaat aan. Waarom? Omdat een kind de was kan doen. Is dat te mooi om waar te zijn? Nee, dat is simpelweg kwaliteit in deze tijd. 

Domotica in een handomdraai

Gebouwen maken we al jaren slim. Loop je een groot kantoor in en uit, dan werken de lampen op sensoren. Ze knippen aan wanneer jij binnenloopt en weer uit wanneer je de ruimte verlaat. Voorheen was deze luxe alleen beschikbaar voor corporates. Want een slim gebouw vroeg om dure domotica. Met Philips Hue brengt de Eindhovense innovator domotica naar de consument. Hoe? Heel eenvoudig met plug & play. Niks geen dure hardware en bekabeling. Enkel een apparaatje in je meterkast en een nieuwe lamp in de lampenkap. Een app bedient de rest. Voilà, domotica in een handomdraai.   

Een kind kan de was doen met IoT

iotspot zien wij als de Philips Hue voor smart buildings. Het maakt werkplekken en ruimtes inzichtelijk. Eenvoudig en in een handomdraai. Zo voorkomen we dure integratietrajecten en hoeven we geen gebruik te maken van wifi. Je stopt iotspot in het stopcontact en klaar; plug & play. Met een app zoek je vrije werkplekken, collega’s of een vergaderruimte. Een kind kan de was doen. Dat is het grote voordeel van echte IoT. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, niet in deze tijd. In dit tijdperk staat eenvoud voor kwaliteit. Complexe en dure systemen zijn niet langer nodig, want het internet of things brengt slimmigheden direct naar de consument.  

Dit is ons moment

Vandaag beginnen wij met het connecteren van werkplekken en ruimtes. We maken gebouwen slim. Eenvoudig, snel en betrouwbaar. Dit is onze tijd. Een van kwaliteit in al haar eenvoud.