Wij geloven in slimme werkomgevingen

Een productieve, milieubewuste en efficiënte werkomgevingen met iotspot®

 
 

Meer ruimte beschikbaar tegen lagere kosten

iotspot® maakt onbezette en verborgen werkplekken zichtbaar!

 
iotspot website icons measurement NL.png
 
 

iotspot® gebruiksgegevens bevestigen dat kantoren voor werkruimte een veiligheidsmarge van ca 35% hanteren. Ergernis zoals “mag ik hier nu wel of niet zitten” en “waar is een vrij bureau”, wordt daarmee voorkomen. Tegen een stevige jaarlijkse kostenpost.

 

Met iotspot® is 24 uur per dag real-time inzichtelijk waar en wanneer, welke werkplekken beschikbaar zijn. Twijfel, deeltijd bezetting, overcapaciteit of ongepaste werkpleksamenstelling is verleden tijd.  Een ruimer en bovendien gastvrijer kantoor tegen lagere kosten.

 
 
 

Gastvrij, met zekerheid van een werkplek 

Met iotspot® heb je zekerheid over een werkplek en vind je makkelijk collega’s.

 
iotspot website icons enduser NL.png
 
 

iotspot® toont op locatie en in de app met een kleurenring of werkplekken vrij, gereserveerd of bezet zijn. In de app is  te zien en te zoeken waar collega’s zitten. Met de dashboard informatie kun je het werkplek aanbod aanpassen aan het gebruik. Zo wordt flexwerken maatwerk en collega’s weer zichtbaar.

iotspot® maakt co-working, flexwerken of activity based working mogelijk. Ad-hoc boeken van vergaderruimten kan direct en zonder de receptie. Routebegeleiding of indoor-navigatie zijn optioneel. Tijdelijk samen zitten organiseer je met WhatsApp werkplek delen en voor ‘ongestoord’ werken maskeer je jezelf.

 
 
 
 

Deel werkruimte; alloceer en verreken gebruik 

Met iotspot® deel je werkruimte en verreken je gebruik om je verkeer, energie- en materiaalverbruik te beperken.

 
iotspot website icons office sharing NL v2.png
 
 

Wij voorzien dat iedereen in de nabije toekomst kan en wil werken, creëren of leren waar het hem of haar uitkomt. Het is ons streven om deze flexibiliteit te spiegelen in het vastgoed aanbod en de bestaande fricties op te heffen. Onze Smart Workspace dienst met ‘kantoordelen’ en ‘verreken-per-gebruik’ functie is daar een aanzet toe.

iotspot® toont en autoriseert beschikbaarheid over kantoorlocaties, binnen en tussen organisaties. Op deze schaal zijn woon-werk verkeer, nutsvoorzieningen, kantoorvolume en –materiaal echt te beperken. Met ‘kantoordelen’ en bijbehorende ‘betaal-per-gebruik-administratie’ faciliteert onze dienst de verlaging van de milieudruk.

 
 
 
iotspot and sensor v6.jpg
 

Een ‘slimme werkomgeving’: Plug & Play

iotspot® levert u een ‘slimme werkomgeving’ zonder ICT impact. We hebben alleen stroom nodig.

 
iotspot website icons office platformNL v2.png
 
 

In tegenstelling tot andere aanbieders is iotspot onafhankelijk van de ICT infrastructuur van de kantooromgeving. Na plaatsing, heeft iotspot® slechts USB stroom nodig om de werkplek in de App beschikbaar te maken. Het fundament voor uw ‘slimme gebouw’ met welzijn monitoring en werkplek personalisatie is gelegd.

Vervolgens moet de kantoorindeling gedefinieerd worden in de 'installatie-wizard'. Na opvoering van locatie, verdiepingen, zones en werkplek types is het een kwestie van gebruikers uitnodigen, registeren en aan de slag. Gebruiksinformatie wordt getoond in dashboards. ‘Wegbewijzering’ of indoor navigatie is optioneel.

 
 
 
iotspot Product overview v2018 v3 grey.jpg
 

Geïnteresseerd? Vraag een demo!

Test iotspot zelf. Download de app en vraag ons om een demo, online of op één van onze demo locaties in Nederland en België