EU prijzen voor de smart workspace dienst

Onderstaande prijzen gelden voor EU-lidstaten, zijn per eenheid en exclusief BTW, overige heffingen of accijnzen. Onze servicevoorwaarden zijn van toepassing.

iotspot basic setup v2.jpg

1. iotspot Plug & Play (de basis)

iotspot Plug & Play bestaat uit één iotspot (hardware), onbeperkt gebruik van de App, Internet of Things verbinding, platformbeheer en support. 
Check onze activatie dienstverlening voor details over de in werking stelling van onze dienst. 

Jaarprijs:        €45,- per iotspot die geplaatst wordt.

iotspot availability sensor v1.png

2. Smart desk monitoring

Deze service maakt het mogelijk om door middel van onze smart desk sensor vast te stellen of een bureau bezet (een persoon zit aan het bureau) of benut (bureau is geclaimd en niet bezet) wordt. De informatie hieromtrent wordt weergegeven in de App en in het Dashboard (feature 4).

Jaarprijs:        €10,- per sensor die geplaatst wordt.

iotspot availability sensor v1.png

3. Smart room monitoring

Deze service maakt het mogelijk om door middel van onze smart room sensor vast te stellen of een ruimte bezet of benut wordt. De room sensor wordt geconfigureerd voor een juiste meting in de desbetreffende ruimte. De informatie hieromtrent wordt weergegeven in de App en in het Dashboard (feature 4).

Jaarprijs:        €25,- per sensor die geplaatst wordt.

iotspot dashboards.jpg

4. Dashboard voor inzicht

iotspot Dashboard biedt online inzicht in de bezettingsgraad van de werkomgeving op basis van aanwezigheid-sensor en of app. 
Privacy blijft ten alle tijden gewaarborgd. iotspot toont dus geen gebruikers gegevens.

Data is per grafiek te  downloaden. iotspot biedt tevens de mogelijkheid om custom rapportages te bouwen.

Jaarprijs:        €10,- per iotspot, die geactiveerd is.

iotspot and indoor maps v2.jpg

5. Kaartweergave van het kantoor

Met behulp van Google Maps Indoor wordt een interactieve plattegrond gerealiseerd. Indoor maps wordt geleverd met stap voor stap route informatie naar alle gemarkeerde punten, realtime weergave van werkplekken en meeting-rooms en een Management portal voor het zelf kunnen beheren van alle belangrijke afdelingen of map items. Indoor Maps is beschikbaar in de iotspot App en op lobby schermen.

Jaarprijs:        € 1,- per m2 office map.

iotspot lobby screens.jpg

6. Receptie- en verdiepingoverzicht

Gebruikers krijgen bij de receptie of op verdiepingen in een oogopslag te zien of en hoeveel werkplekken er waar beschikbaar zijn. iotspot biedt naast de default weergaves ook de optie om een custom lobby scherm in te richten. 

Jaarprijs:        €3,- per geactiveerde iotspot.

iotspot google integration.png

7. Integratie met Google Calendar

Het synchroniseren van kamerreserveringen tussen iotspot en de agenda-applicatie van Google for Work wordt mogelijk met deze feature. 

Configuratie en jaarprijs gebaseerd op custom aanvraag

iotspot microsoft integration.png

8. Integratie met Microsoft Outlook

Het synchroniseren van kamerreserveringen tussen iotspot en de agenda-applicatie van Microsoft Exchange of Microsoft 365 wordt mogelijk met deze feature. 

Configuratie en jaarprijs gebaseerd op custom aanvraag

iotspot availability sensor v1.png

9. Smart climate monitoring

Deze service maakt het mogelijk om door middel van de smart climate sensor de temperatuur of VOC/CO2 ppm continue te meten. De informatie per geplaatste sensor wordt inclusief locatie gegevens weergegeven in de App en in het Dashboard (feature 4).

Jaarprijs:        €25,- per sensor die geplaatst wordt.


Activatie dienstverlening

Om onze smart workspace dienst optimaal te laten functioneren, helpen wij graag bij de plaatsing en activatie. Wij vereisen USB stroomvoorziening bij de bureau's en werkruimten en afhankelijk van de situatie moet er rekening gehouden worden met extra inkoop van USB adaptors en of installatie-werkzaamheden.

Start iotspot v1.png

a. Hardware activatie

Activatie van iotspot Plug & Play of de smart-sensor - plaatsing en configuratie in onze smart workspace dienst - voeren wij uit voor €15,- per hardware onderdeel.
Voor de iotspot is USB stroomvoorziening vereist binnen een afstand van 1,5 meter. De sensoren werken op batterij.

iotspot USB power v1.png

b. USB adaptor

De iotspot (hardware van feature 1) vereist USB stroomvoorziening. Wij gaan er vanuit dat deze stroomvoorziening aanwezig is. Indien USB adaptors gewenst zijn, zijn deze bij ons te bestellen voor €10,- per iotspot.